marți , 19 ianuarie 2021 1:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cinci răniți ușor după o explozie provocată de o acumulare de gaz la Sihastria Rarăului

Cinci persoane au primit îngrijiri medicale în această după amiază, în urma unei deflagrații produse într-o încăpere tehnică din cadrul Mănăstirii Sihăstria Rarăului, aflată pe drumul spre Rarău. Explozia s-a produs înainte de ora 14.00, când a fost anunțată prin intermediul unui apel la 112.

La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, în sprijinul acesteia sosind și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, potrivit monitorulsv.ro.

Cele 5 persoane aflate în vizită la mănăstire au fost evaluate de echipajele medicale, o singură femeie fiind transportată la spital pentru îngrijiri și tratament de specialitate. Nici unul dintre cei patru răniți rămași nu prezintau răni grave, care să le pună în pericol viața, aceștia refuzând transportul la o unitate spitalicească.

Pompierii au constatat că deflagrația s-a produs în interiorul unei camere tehnice a mănăstirii, cel mai probabil în urma unei acumulări de gaz. Din fericire explozia nu a fost urmată de declanșarea unui incendiu.

Recomandări

Explozie uriașă în Nashville. A deteriorat zeci de clădiri și a ucis mai multe persoane! Este considerată a fi un act intenționat

Oficialii cred că o explozie dimineața de Crăciun în centrul orașului Nashville care a rănit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *