miercuri , 3 martie 2021 10:24 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cele mai bune jocuri pentru XBOX

Dacă vrei să fii clientul unui cazinou online vei beneficia de bonusul de client nou şi de cel care îţi pune la dispoziţie un număr de rotiri gratuite la sloturile oferite de site.

Aici oferta este atât de mare încât cu siguranţă vei găsi ceva pe placul tău şi poţi trece imediat la joc. Dacă însă vrei să ai parte numai de distracţie dar în acelaşi timp să te transpui în pielea personajelor preferate, atunci setul de jocuri de pe XBOX este tot ceea ce îţi trebuie. Afla care sunt cele mai în vogă şi rămâi în trend!

Witcher 3

Geralt din Rivia, sau mai pe scurt Witcher, este vânătorul de monştrii pe care îl controlezi pe tot parcursul jocului. Instruiţi încă din copilărie în arta războiului şi modificaţi genetic, vânătorii de monştrii sunt consideraţi paria societăţii, deşi de cele mai multe ori salvarea acesteia depinde de acţiunile lor. Jocul Witcher 3 te va conduce într-o lume unde trebuie să îţi elimini inamicii cât mai brutal şi cât mai repede cu putinţă ajutându-te atât de arme cât şi de magie. Jocul se desfăşoară într-o lume deschisă unde va trebui să completezi diverse misiuni pentru a parcurge jocul, astfel că vei putea călătorii cu Roach sau cu o barcă. Jocul este unul deosebit de antrenant şi captivant. Faptul că a primit nu mai puţin de 250 de premii de Jocul Anului nu face decât să arate popularitatea de care se bucură Witcher 3 între gameri şi să confirme faptul că este unul dintre cele mai reuşite game-uri de tip open world.

Red Dead Redemption 2

Acţiune şi aventură sunt cele 2 cuvinte care caracterizează acest joc. Personajul pe care îl joci este nimeni altul decât Arthur Morgan, unul dintre cei mai vechi membri ai clanului Van der Linde, găsit la 14 ani de şeful bandei, Dutch Van der Linde. Acţiunea se desfăşoară într-o Americă imaginară cu 5 state, unde banda îşi trăieşte existenţa de zi cu zi. Totul se schimbă însă în urma unui jaf eşuat, astfel încât tot clanul este obligat să fugă, lăsând în urmă toată prada. Traversează munţii, au o confruntare cu o bandă adversă şi îşi mai adăugă încă un membru, în persoana lui Sadie Adler, al cărui soţ a fost ucis de bandă rivală. Reuşesc să “dejoace” planurile bandei adverse şi jefuiesc un tren, după care se mută în apropierea oraşului Valentine din statul New Hanover. Urmează o serie de jafuri şi furturi care au ca scop strângerea rapidă de bani pentru a intra în afaceri legale. Jocul este unul interactiv, plin cu lupte cu arme de foc, expediţii, vânătoare, cam tot ceea  ce poţi crede că se practică într-un game cu specificul de western pe care îl are Red Dead Redemption 2.

Resident Evil 2

Toată acţiunea jocului se desfăşoară în Raccoon City, în apropierea conacului unde a început jocul iniţial şi care aduce în prim plan un poliţist începător, Leon Kennedy, care se prezintă la post în prima sa zi de serviciu. Un alt personaj, de această dată feminin, îşi face apariţia în oraş în căutarea fratelui său poliţist, Chris Redfield. Cei doi se întâlnesc întâmplător atunci când sunt înconjuraţi de zombi şi de aici începe toată acţiunea. Poţi să îl joci pe Leon sau pe Claire, însă indiferent de alegerea făcută vei avea parte de arme, vei întâlni caractere deosebite şi vei fi în poziţia de a face parte din tot acest puzzle pe care vei încerca să-l rezolvi cât mai repede. Dacă alegi să fii Leon, vei putea elimina duşmanii cu ajutorul unui pistol Magnum în timp ce Claire se va înarma cu un aruncător de flăcări şi grenade. Cel mai redutabil inamic este Tyrant, un uriaş cu o forţa brută de neimaginat care cu un singur pumn poate să omoare atât pe Leon cât şi pe Claire, deci va trebui să îl pui la pământ şi să scapi de această ameninţare cât mai repede cu putinţă.

Forza Horizon 4

Marea Britanie este ţara unde această cursă de maşini se desfăşoară în joc şi unde ai acces la nu mai puţin de 700 de automobile. Jocul acceptă până la un număr maxim de 72 de jucători, fiind ofertant prin prisma posibilităţii pe care o ai de a-ţi realiza propriul traseu de cursă cu ajutorul Route Creator. Vei putea să faci dovada măiestriei de şofer prin toate cele 4 anotimpuri, pe gheaţă, pe ploaie sau pe soare. Frumuseţea este că toţi jucătorii vor experimenta acelaşi anotimp cu tine, deci şansele sunt aceleaşi pentru toţi. Pe parcurs, poţi să îţi cumperi case, să faci rost de maşini noi sau chiar să accesezi avantaje suplimentare de joc. Sezoanele sunt aduse la cunoştinţă playerilor cu ajutorul unui ceas cu numărare inversă, care avertizează cât a mai rămas până la debutul următorului sezon, astfel încât jucătorii să se pregătească din timp pentru noile provocări care apar.

Hitman 2

Ai nevoie de multă răbdare ca să parcurgi întreg jocul, dar totul merită din plin. Agentul 47 este îndrumat în joc de vocea Dianei, cea care îi indică de fiecare dată ţinta şi care îl anunţă despre ce urmează. Vei intra chiar într-o cursă auto în urmărirea ţintei şi vei schimba mai multe deghizări astfel încât să îţi îndeplineşti de fiecare dată obiectivul. Producătorii acestei versiuni de joc au introdus un mod de joc multiplu, care poartă denumirea de Ghost. Orice jucător poate intra într-o competiţie directă cu un alt jucător, realizând mai multe asasinate decât acesta. Pe parcursul asasinatelor, vei schimba mai multe locaţii, cum ar fi plaje populate, o cursă de maşini şi suburbii precum Mumbai şi Vermont. Fiecare locaţie parcursă o iniţiază pe următoarea, care o să te solicite din greu, pentru că are o mulţime de trasee pe care trebuie să le urmăreşti pentru a-ţi doborî adversarul.

Poţi face ce vrei în aceste jocuri pentru XBOX, poţi ucide zombi, poţi participa la jafuri cum numai în Vestul Sălbatic ai văzut, sau poţi îndeplini misiuni unde asasinatul este la ordinea zilei. Depinde de tine să alegi jocul care ţi se potriveşte cel mai bine şi să fi personajul principal al acestuia. Fii inspirat, alege personajul îndrăgit şi petrece ore de calitate cu ajutorul jocului favorit!

Recomandări

Raluca Turcan vorbeşte despre o nouă creştere a alocaţiilor pentru copii

Ministrul Muncii Raluca Turcan a afirmat, întrebată sâmbătă dacă este posibilă o nouă mărire a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *