duminică , 9 mai 2021 7:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Cea mai căutată școală din Iași

La Școala Primară „Junior” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au loc înscrieri pentru grupa mică și clasa pregătitoare, pentru anul școlar 2021-2022. Înscrierile se fac până vineri, 29 ianuarie 2021, la secretariatul Școlii „Junior”.

Școala Primară „Junior” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași a demarat înscrieri pentru grupa mică și clasa pregătitoare, pentru anul școlar 2021-2022. Înscrierile se fac până vineri, 29 ianuarie 2021, la secretariatul școlii Junior (str. Păcurari nr. 9), în intervalul orar 08:00 – 15:00. Dosarul trebuie să conțină următoarele acte (în copie): certificatul de naștere al copilului, buletinul/cartea de identitate a părinților, certificatul de căsătorie al părinților, hotărârea de divorț din care să rezulte cui a fost încredințat copilul (dacă este cazul), adeverință de salariat al Universității „Cuza”. Pentru elevii ai căror părinți nu lucrează în cadrul Universității, dosarul de înscriere trebuie să conțină și recomandarea scrisă a unui angajat al UAIC, însoțită de o adeverință de salariat a persoanei care face recomandarea. Detalii despre criteriile de înscriere, aprobate de către Biroul Executiv al Consiliului de Administrație (BECA) al Universități „Cuza” pot fi consultate aici:

Senatul

Prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul de la UAIC din Iași, a demarat un nou proiect spectaculos! Este vorba despre o investiție legată de dezvoltarea unei unități de învățământ preuniversitar, cu ciclu: primar, gimnazial și liceal. La acest moment se caută un sediu pentru aceasta. Totul se va face având la bază Școala „Junior” a UAIC. În urma demersurilor făcute, enititatea educațională de la „Cuza” a devenit una din rețeaua publică de stat de învățământ, prin aprobarea obținută de la Ministerul Educației și Cercetării (MEC) ce funcționează pe lângă cea mai veche universitate modernă a României.

Școala „Junior” funcționa ca Departament în cadrul Universității „Cuza”, conform bzi.ro. Este vorba despre prima școală cu clasele I-IV din România, care funcționează în cadrul unei instituții de învățământ superior.

Recomandări

Școala reîncepe în Municipiul Iași în „scenariul verde”

Primăria Municipiului Iași a luat act și va aplica prevederile hotărârii nr. 92 / 7 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *