luni , 8 martie 2021 2:53 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ce au decis magistrații în cazul celor trei arabi acuzaţi în Dosarul „Spirtul ucigaș“ care au încercat să scape de închisoare

Judecătorii ieșeni au decis să respingă ca nefondate, cererile inculpaţilor contestatori, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau cu o altă măsură preventivă, mai uşoară în cazul celor trei arabi acuzaţi în Dosarul „Spirtul ucigaș“.

Zuhair Abdel Nabi Ali Dawoud, zis Zaher, Fuad Ahmmed și Abdul Satar Dawoud, zis ,,Abed” sunt cercetați pentru săvârșirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prin fapta comisă fiind cauzată moartea a nouă persoane și înşelăciune.

La jumătatea lunii aprilie, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că în județul Iași au fost înregistrate zece decese, care ar fi fost cauzate de intoxicația cu alcool metilic. S-a constatat faptul că o societate comercială din municipiul Iași a achiziționat alcool sanitar din municipiul București, iar, ulterior, l-a distribuit mai multor societăți din județul Iași.

Recomandări

Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy, condamnat la 3 ani de închisoare pentru corupție

Un tribunal francez a decis luni condamnarea fostului președinte francez Nicolas Sarkozy la 3 ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *