luni , 30 noiembrie 2020 3:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Caz cutremurător la Iași!

S-a umplut sistemul medical iesean de ingeri ai mortii care dau diagnostice de COVID din degete. Sunt adevarate condamnari la moarte, pentru care nu exista niciun vinovat. Expertii penali in Covid, isi freaca mainile. Cu cat mai multi morti in condica COVID, cu atat mai multe fonduri. Coronavirusul a anulat orice culpa medicala. Malpraxisul este lege in spitale, iar nimeni nu este raspunzator pentru abatorul uman desfasurat sub aparentul act medical. Un nou caz revoltator prezentat de 7Est demonstrează premeditarea cu care oamenii sunt uciși cu sânge rece în spitale pentru a spori mortalitatea înregistrată sub marca COVID.

Ecaterina Corobuță este una dintre victimele sistemului.Ea lucra ca mediator sanitar la primăria orașului Podu Iloaie. După câteva ore bune de așteptare, o asistentă a preluat-o pe bătrână, avertizând familia că investigațiile pot dura peste 5 ore.  După o perioadă de timp, familia primește un telefon de la spital, prin care li se spune că bătrâna a fost găsită inconștientă în stradă, în urma unui atac cerebral. După încă o seară în care a fost ținută la aparate, bătrâna a decedat, și cei de la spital au anunțat familia.

^

Diagonostice false, blocarea posibilității familiei de a cunoaște starea bolnavului, interzicerea intrării în spital cu telefoane, sunt abuzuri și semne ale ștergerii urmelor unor atrocități asemănătoare cu cele din celebrele lagăre ale morții. Sursă:bzi.ro

 

reclama adnow

Recomandări

O psihologa din Iași este acuzată că maltratează mamele singure

Andreea Partene, psiholog la Centrul Rezidențial pentru Mame și Copii Aflați în Dificultate, primește acuzații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *