marți , 18 ianuarie 2022 3:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cătălin DRULĂ: Florin CÎȚU e un produs politic expirat, are 7% popularitate

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă consideră că premierul interimar Florin Cîţu este un „produs politic expirat” deoarece a ajuns la 7 la sută popularitate. El susţine că fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban este „practicant al unui tip de clientelism dus până la extrem”.

Cătălin Drulă a fost întrebat, joi seara, la Profit News, dacă USR mai lasă uşa deschisă pentru negocieri dacă nu se înţeleg PNL şi PSD.

„E o limită a ridicolului, deşi în România cred că am trecut câteva bariere măricele în aceste două luni, mai ales prin comportamentul liderului PNL Florin Cîţu, chiar şi al preşedintelui României în această perioadă. De fapt, egali îi consider vinovaţi pentru această criză. Noi am anunţat că am trecut în opoziţie, nu există o variantă în care negociezi ministere, programe de guvernare.

Am citit undeva că lucrurile merg extrem de bine. După ce PSD a fost demonizat timp de trei, patru ani de preşedintele României, de liderii PNL, şi-au construit o întreagă înşelătorie electorală pe acest discurs şi acum, cum a spus domnul Cîţu, ne-am găsit multe lucruri în comun, culmea e că e adevărat”, a transmis Cătălin Drulă.

El a susţinut că Florin Cîţu este „un produs politic expirat”.

Recomandări

Florin CÎȚU vrea proiect de lege pentru certificatul VERDE

Florin Cîțu nu este de acord cu angajarea răspunderii Guvernului pentru adoptarea certificatului verde la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *