miercuri , 22 septembrie 2021 2:37 am
Iasi booked.net
-1°C
Foto: Adevărul

Cătălin Bulgariu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Aeroportului Iaşi

„În momentul în care voi veni cu planul de administrare (al Aeroportului, n.r.), componenta managerială, – planul de administrare al Consiliului de Administraţie fiind deja la Consiliul Judeţean -, dacă el va fi aprobat de către Consiliul de Administraţie, eu îmi voi depune demisia în acelaşi moment din CA. În cazul în care modul cum văd eu managerial nu este în concordanţă cu ceea ce vrea Consiliul de Administraţie, atunci voi rămâne în CA şi îmi voi da demisia din funcţia de director general. Voi aduce amândouă documentele odată la Consiliul Judeţean, şi demisia şi planul managerial“, promitea Cătălin Bulgariu cu trei săptămâni în urmă, în plenul CJ.

Marți, preşedintele CJ, Maricel Popa, a anunţat că Bulgariu a demisionat din Consiliul de Administraţie. Popa a invocat prevederile Ordonanţei 109/2011 pentru gestul directorului regiei, însă Bulgariu a menţionat în anunţul făcut în faţa consilierilor judeţeni o hotărâre a CJ (185/2017).

La acea vreme, el era deja director de mai bine de o săptămână, în urma unui concurs mai mult decât controversat. Amintim că el a candidat, practic, de unul singur într-o rundă secundară a unei competiţii la care, în prima fază, a fost membru al comisiei de selecţie. La primul concurs, toţi cei cinci candidaţi la mandatul de director general, între care şi fostul şef al aerogării, au fost respinşi „fără milă“, scrie ziaruldeiasi.ro.

Recomandări

Activități de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni

Deschiderea oficială a activităților de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni.  Astăzi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *