joi , 9 decembrie 2021 3:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Care sunt rezultatele admiterii la UAIC

Pe pagina de Facebook a UAIC au fost publicate rezultatele oficiale la admiterea UAIC 2021. 

Printr-un click pe linkul prezentat mai jos poți vedea dacă ai fost sau nu admis la cursurile unei facultăți din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Universitatea  a transmis un mesaj pentru candidații admiși și respinși.

Toate facultățile UAIC au afișat rezultatele admiterii 2021: https://admitere.uaic.ro/rezultate-finale/ Felicitări tuturor candidaților admiși! Dacă ai fost admis, te rugăm să consulți informațiile despre confirmarea locului publicate pe site-ul facultății la care ai fost admis. Dacă ai fost respins, îți recomandăm să nu îți retragi dosarul, deoarece după prima perioadă de confirmări e posibil să devii admis, în funcție de cât de mulți candidați nu vor confirma locul. Te rugăm să urmărești noile liste care se vor publica pe site-ul facultății la care te-ai înscris, după prima etapă de confirmare a locului” se arată în textul publicat de UAIC.

Recomandări

UAIC înființează Muzeul Satului Moldav în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași și Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași

Marți, 7 decembrie 2021, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a încheiat un acord …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *