miercuri , 19 ianuarie 2022 2:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Care sunt restaurantele din Iași care nu se vor deschide

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Iași anunță că activitatea cu publicul în interior a restaurantelor și cafenelelor rămâne suspendată în Bivolari, unde incidența cazurilor de COVID este de 8,22 la 1.000 de locuitori, la Motca (2,03), Sipote (1,59), Tansa (1,94) și Valea Lupului (1,78).

Este permisă prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective.”, arată CJSU Iași, potrivit Mediafax.

De asemenea, activitatea cu publicul a firmelor domeniul jocurilor de noroc din comunele respective se suspendă iar spectacolele, concertele și evenimentele culturale sunt interzise.

Restricțiile se pot ridica în cazul în care incidența cumulată a cazurilor de COVID din cele cinci comune va fi mai mică sau egală cu 1,5/1000 locuitori.

CJSU Iași a mai decis menținerea obligativității purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în spațiile publice deschise, de pe întreg teritoriul județului.

Recomandări

Măsuri aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă persoanelor care sosesc în România

Începând cu 10 decembrie 2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență  a stabilit noi măsuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *