Caravana Votez pentru Sănătate ajunge la Iași, în cadrul unei serii de 9 dezbateri la nivel regional și local

Date:

Caravana Votez pentru Sănătate ajunge la Iași, în cadrul unei serii de 9 dezbateri la nivel regional și local care ne propune să aflăm ce înseamnă Sănătatea Nouă pentru oameni și autorități, care sunt provocările la nivel local și care sunt acțiunile prioritare. Vom avea ocazia să votăm cu toții pentru o Sănătate Nouă pentru fiecare dintre noi. Evenimentul de la Iași va fi a doua dezbatere din cadrul campaniei, după cea de la București, care a avut loc în data de 13 martie.

Împreună cu reprezentanți ai autorităților centrale, locale și regionale  din Iași, cu reprezentanți ai pacienților și medicilor, vom discuta despre:

  • Cum putem schimba statistici negative în noi șanse la normalitate și standarde europene.
  • Mecanismul de alocări bugetare pentru acoperirea serviciilor de sănătate la nivel local. Soluții alternative de finanțare.Finanțarea infrastructurii de sănătate.
  • Provocările cu care se ocupă pacienții
  • O valorizare mai mare a medicinii primare și reducerea presiunilor asupra personalului din spitale. Consolidarea rolului farmaciștilor. Rolul mediului academic.

Tot în cadrul campaniei, în data de 28 martie va fi organizat un stand de informare în Palas Mall, pentru ca publicul larg să poată vota pentru SĂNĂTATEA NOUĂ. Cei care vor ajunge la stand vor afla informații și vor vedea ce ar însemna o Sănătate Europeană printr-o experiență VR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

A început cea mai mare sărbătoare a studenților din Iași

În perioada 20 - 28 aprilie 2024 Casa de...

Sărbătoarea Florilor FloralIS revine la IAȘI în perioada 26 – 28 aprilie 2024

În perioada 26 - 28 aprilie 2024 Iașul va...