joi , 24 iunie 2021 3:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Carambol pe o autostradă din Germania! Șofer român în stare gravă la spital

Un şofer român în vârstă de 38 de ani a fost grav rănit pe o autostradă din Germania după ce a intrat cu camionul în spatele altui TIR, care era oprit într-un blocaj în trafic.

Un al treilea TIR a fost lovit de cel în care a intrat românul. Impactul camionului şoferului român cu cel din faţa sa a fost atât de puternic, din cauza vitezei, încât cabina a zburat efectiv de pe şasiu.

Românul a fost luat cu elicopterul și transportat la spital.

Şoferul de 66 de ani al camionului în care românul a intrat a scăpat cu răni uşoare, datorită inspiraţiei celui de-al treilea şofer, un tânăr de 24 de ani care avea camionul plin cu volseluri şi uleiuri extrem de inflamabile.

Poliţia germană a anunţat într-un comunicat că şoferul de 24 de ani a oprit în coada unei coloane blocate în trafic, pe A27, în apropiere de Walsrode-West, iar în faţa lui era un autocar cu 30 de pasageri. Ştiind că are o încărcătură periculoasă, şoferul a oprit la distanţă de autocar şi a stat atent cu privirea în oglinda din stânga sa.

Astfel a văzut cum şoferul român vine cu viteză şi chiar înainte de impactul acestuia cu TIR-ul din faţă a demarat spre stânga, spre centrul autostrăzii. Camionul în care a intrat românul nu a proiectat TIR-ul din faţă în autocarul plin cu oameni, poliţia declarându-l erou pe şoferul de 24 de ani, pentru prezenţa lui de spirit şi pentru atenţie.

Recomandări

Accident grav la Lețcani

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, cu victime, în localitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *