marți , 25 februarie 2020 5:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

Campania „Primul meu act de identitate”

Având în vedere începerea noului an școlar, Direcția Locală de Evidență a Persoanelor (DLEP) Iași relansează campania „Primul meu act de identitate”.

Astfel, DLEP aduce în atenția cadrelor didactice, dar nu numai, faptul că instituția își exprimă disponibilitatea de a promova în rândul elevilor modalitatea de obținere a primului act de identitate, precum și aspecte teoretice și practice din activitatea de stare civilă și evidența
persoanelor.
Activitățile se desfășoară la sediul DLEP, iar grupul țintă îl reprezintă, cu precădere, elevii cu vârsta între 13 și 14 ani. Acțiunile constau constă în parcurgerea de către elevi a procedurii de obținere a primei cărți de identitate (completarea cererii, accesul la birou pe bază sistemului electronic de dirijare și ordonare cu bon de ordine, preluarea imaginii și eliberare unui act sub forma unei diplome de participare. „În acest an adăugăm o nouă componentă proiectului astfel încât, la cerere, lucrătorii DLEP pot prezenta în cadrul orelor de dirigenție, educație civică sau workshopuri detalii privitoare la actele de stare civilă și identitate, indiferent de vârsta elevilor”, a precizat Marius Bodoga, directorul executiv al DLEP Iași.

Recomandări

Primarul general al Capitalei renunță la Taxa Oxigen

Gabriela Firea a anunțat marți că renunță la taxa Oxigen după ce la sondajul organizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *