luni , 17 mai 2021 3:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui participă la târgul expozițional “Fabricat în Moldova” din Chișinău

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, împreună cu Centrul Bilateral de Afaceri România-Republica Moldova organizează, în perioada 29-30 ianuarie 2020, o misiune economică la Chișinău.

Obiectivul misiunii îl constituie participarea la expoziția FABRICAT ÎN MOLDOVA (29 ianuarie-2 februarie 2020), precum și la FORUMUL ECONOMIC Moldova 2020-conturarea viitoarei cooperări internaționale în afaceri. Potrivit organizatorilor, evenimentul expoziţional, unul din cele mai mari organizate în ţara vecină, reprezintă o oportunitate pentru participanţi de a stabili noi contacte și a identifica parteneri pentru diferite proiecte de colaborare. La ediția precedentă au participat peste 450 de expozanți pe o suprafață de 4680 metri pătrați. Organizat în data de 30 ianuarie 2020 de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Centrul Enterprise Europe Network, în marja manifestării expoziționale, FORUMUL ECONOMIC este un eveniment international de brokeraj si intâlniri bilaterale, având ca scop încurajarea investițiilor și cooperarea comercială, potrivit declarațiilor reprezentanților CCI a Republicii Moldova.  Companiile, organizaţiile, unitățile administerației publice interesate au posibilitatea să-şi prezinte profilul, oferta, cererea, intenția de se întâlni cu parteneri pentru diferite proiecte şi să stabilească întrevederi bilaterale (B2B).

Misiunea economică se desfăşoară pe durata a două zile (29-30 ianuarie 2020), deplasarea făcându-se cu autocarul. Program: 29 ianuarie: plecare din centrul municipiului Vaslui spre Chișinău; participarea la deschiderea evenimentului FABRICAT ÎN MOLDOVA și întâlniri de afaceri la MOLDEXPO; vizitare obiective economice din domeniul turismului și industriei alimentare; participare la acțiuni de networking  împreună cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ și Industrie a Republicii Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova; 29/30 ianuarie– cazare în Chișinău; 30 ianuarie: – participare la FORUMUL ECONOMIC INTERNAȚIONAL de la Chișinău și facilitarea întâlnirilor bilaterale; deplasare spre Vaslui.

Pentru orice alte informatii: tel. 0235361040, fax 0235319011, email: ccivs@ccivs.ro.

Recomandări

Sala Polivalentă „Regia Maria”, în atenția autorităților centrale

Primăria Municipiului Iași a mai făcut un pas pentru realizarea proiectului Sălii Polivalente „Regina Maria”. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *