marți , 15 iunie 2021 3:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Alexandru, tânărul ieșean care a murit depăşind cu 210 km/h maşina în care erau prietenii lui

Alexandru a murit depăşind cu 210 km/h maşina în care erau prietenii lui, în Iaşi. Toţi veneau de la petrecere şi tânărul de 29 de ani consumase alcool. Şi-a făcut autoturismul praf într-un accident teribil.

Un accident cumplit a avut loc în Lunca Cetățuii, în Iaşi, marţi spre miercuri noaptea. Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit după ce, din cauza vitezei, a intrat într-un cap de pod. Tânărul plecase de la o petrecere unde ar fi consumat alcool. La un moment dat ar fi intrat într-o depășire, însă a pierdut controlul volanului. Acul kilometrajului s-a oprit la 210 kilometri pe oră, scrie observator.ro.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2:30, Alexandru Moroșanu venea spre Iași, însă, în Lunca Cetățuii, a intrat într-o depășire, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-o bucată de beton. Impactul a fost nimicitor.

Alexandru s-a urcat la volan după o petrecere și a mers cu mașina în spatele autoturismului unor prieteni care fuseseră la acelaşi party, însă, în drum spre Iași, a intrat în depășire. O tânără care a văzut impactul a sunat la 112. Între timp, prietenii tânărului au încercat să-i acorde primul ajutor.

Accidentul a fost extrem de violent și a fost nevoie de o echipă de la descarcerare. Tânărul, în urma impactului, a decedat pe loc.

Recomandări

20.000 de țigarete de contrabandă, ridicate de polițiștii ieșeni

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au depistat …

One comment

  1. Încă un dobitic cu permis cumpărat cu 100 Euro DE la Zacornea Et comp….

    Pacat de Tinerețea lui. Și de părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *