miercuri , 22 septembrie 2021 1:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Burse pentru elevii din mediul rural cu înclinație deosebită pentru hanbal

În anul școlar următor, 30 de copii ar putea fi beneficiarii proiectului „Burse pentru elevii din mediul rural din județul Iași care au o inclinație deosebită pentru handbal -Centrul de Excelență pentru handbal la nivelul copiilor și juniorilor”.

Implementarea acestui proiect și alocarea echivalentului în lei a sumei de 126.000 euro vor intra pe ordinea de zi a întrunirii consilierilor județeni de luni, 17 februarie.

În cadrul programului, Consiliul Judetean Iași va fi partener cu Federația Română de Handbal, Inspectoratul Școlar Județean Iași și Liceul cu Program Sportiv, selecția copiilor urmând a se face până la începutul noului an școlar.

În vederea implementării proiectului, între Consiliul Județean și Asociația „Pro Ruralis Iași” va fi încheiat un acord de colaborare la fel ca cel prin care sunt susținuți și cei 20 de copii din cadrul Centrului de Excelență pentru Fotbal, implementat de Consiliul Județean în cursul anului trecut.

Recomandări

Noi cazuri de școlari infectați cu COVID-19

Având în vedere prevederile ORDINULUI privind asigurarea asistenței medicale a preșcolarilor, elevilor din unitățile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *