sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

BMW burdușit cu zeci de mii de țigări de contrabandă, la Albița

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali a descoperit cantitatea de 36.480 ţigarete de diferite mărci, de proveniență duty-free, într-un autoturism marca BMW, fiind ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.

În ziua de 9 septembrie a.c, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul din R. Moldova D. I., în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW 730, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă în roata de rezervă, în scaunele şi în bagajele personale, cantitatea totală de 36.480 ţigarete, de proveniență duty-free, având diferite mărci.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 8.351 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, bărbatul în cauză fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar autoturismul în valoare de 45.000 lei a fost indisponibilizat.

Recomandări

Certificate Covid false, descoperite la Frontiera Albița

Certificate privind testarea pentru depistarea SARS-CoV-2 false, descoperite la controlul de frontieră Poliţiştii de frontieră …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *