joi , 15 aprilie 2021 8:20 am
Iasi booked.net
-1°C

Bătrână dintr-un sat vasluian, violată de un tânăr care a mai fost închis pentru batjocorirea unei minore

Un tânăr de 30 de ani, din localitatea vasluiană Poieneşti a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că a batjocorit o femeie de 69 de ani. Agresiunea a avut loc, duminică seara, în timpul desfăşurării Zilelor Satului.

 

Victima participase la sărbătoarea satului, fiind prezentă la spectacolul folcloric organizat de autorităţile locale. Spre seară, în jurul orelor 18.00, s-a îndreptat spre casă, relatează „Adevărul”.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, agresorul, un bărbat de 30 de ani, participase şi el la Zilele Satului, şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A observat femeia singură pe drum, a acostat-o şi a târât-o într-un lan cu lucernă unde a agresat-o sexual.

Agresorul, Nicolae Boţescu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni la viaţa sexuală. În 2008, a violat o minoră de 15 ani, fiind condamnat la 8 ani de închisoare. A fost eliberat condiţionat, înainte de executarea integrală a pedepsei.

 

Sursa: Adevărul

Recomandări

Un bărbat din Iași a violat o minoră

Un ieșean a fost arestat după ce a fost acuzat că a violat o tânără …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *