marți , 14 iulie 2020 7:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bătrân bătut cu sălbăticie înainte de a fi jefuit. Agresorul ar fi fost eliberat în baza recursului compensatoriu (VIDEO)

Poliția din Galați face anchetă după ce pe Facebook a apărut o filmare care prezintă un jaf realizat cu violență. Victima este o persoană în vârstă, iar agresorul ar fi un bărbat eliberat recent din închisoare, în baza legii recursului compensatoriu.

Surse din cadrul IPJ Galați spun că agresiunea s-a produs luni, într-un bloc din orașul Galați. Recidivistul a vrut să-l jefuiască pe bătrân și l-a bătut cu violență chiar în fața ușii apartamentului. Victima este lovită cu sălbăticie chiar dacă nu mai opune rezistență, apoi este scotocită prin buzunare de agresor. După bătaia primită, bătrânul a ajuns la spital, având numeroase contuzii și fracturvioi. Autorul atacului a fost identificat, dar nu a fost prins de polițiști, scrie hotnews.ro.

^

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! 

Sursele spun că tâlharul este recidivist și a fost eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au fost postate pe Facebook pe pagina Federației Naționale a Sindicatelor din Administrația Penitenciarelor(FNASP).

reclama adnow

loading...

Recomandări

Facebook ar putea interzice publicitatea politică înaintea alegerilor prezidenţiale americane din 3 noiembrie

Facebook analizează dacă să interzică publicitatea politică pe platforma sa de socializare, în Statele Unite, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *