Amicalul Politehnicii cu Korona Kielce, din Antalya, amânat din cauza ploii torenţiale (VIDEO)

Date:

Ieşenii parcă sunt blestemaţi în acest început de an. Poli a scăpat de viscolul din România, dar a fost întâmpinată în Turcia de ploi torenţiale şi vânt puternic.

După ce au început cu două zile întârziere cantonamentul din Turcia şi au anulat primul amical programat luni, elevii lui Flavius Stoican au ratat şi meciul de ieri. Poli Iaşi ar fi trebuit să joace ieri după-amiază, de la ora 14:00, primul amical din Antalya, cu formaţia poloneză de primă ligă Korona Kielce, dar întâlnirea a fost amânată din cauza condiţiilor meteo, terenurile complexului Kamelia World Selin, din Side, fiind la această oră sub apă, scrie prosport.ro.

”Este o situaţie dificilă pentru noi aici, din cauza vremii. Plouă torenţial, dar încercăm să ne adaptăm. Este destul de dificil în acest moment, dar sper să găsim soluţii. Încercăm să intrăm în sala de forţă, pentru că vremea nu ne permite să ieşim pe teren. Sperăm totuşi ca vremea să se îndrepte de mâine, pentru că avem nevoie de terenuri. Acum terenurile sunt închise, sunt sub apă. A plouat atât de tare, încât nu se poate face nimic pe teren. Sper ca de mâine încolo vremea să arate bine, prognoza aşa arată”, a declarat antrenorul Flavius Stoican pentru site-ul clubului Poli Iaşi.

”Am vorbit cu Flavius, sunt probleme cu vremea acolo. Am plecat de la viscolul din România şi am dat peste furtunile din Antalya. Din păcate, meciul cu Korona Kielce nu se poate disputa astăzi şi va fi reprogramat, cel mai probabil pentru mâine dimineaţă”, a completat preşedintele Adrian Ambrosie.

Reamintim, Poli şi-a anulat primul amical din Turcia, cu FC Athirau (Kazahstan), programat iniţial pentru ziua de luni, după ce a ratat zborul spre Turcia, din cauza viscolului din Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Iasul este nominalizat la 4 categorii ale competiției Destinația Anului 2024

Iașul nostru, Palatul Culturii, Casa Muzeelor, Pleiada Boutique Hotel...

Sărbătoarea Florilor FloralIS revine la IAȘI în perioada 26 – 28 aprilie 2024

În perioada 26 - 28 aprilie 2024 Iașul va...

Descoperă calea către succesul copilului tău: PARENTX IAȘI – Resursa Copiilor Împliniți

Într-un efort de a redefini experiența educației pentru părinți...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...