sâmbătă , 24 august 2019 7:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Baroul Iași are un nou decan – Tudor Duca

Una dintre cele mai colorate campanii electorale din istoria baroului ieşean s-a încheiat ieri cu victoria clară a avocatului Tudor Duca. Susţinut de fostul decan Marius Striblea, cel care nu a mai putut candida deoarece a exercitat deja două mandate, Duca l-a surclasat pe contracandidatul său, Daniel Atasiei.

Rezultatele finale l-au arătat câştigător pe Tudor Duca, acesta primind votul a 314 de colegi, cu 74 mai multe decât în primul tur de acum câteva zile. În schimb, Daniel Atasiei nu a fost foarte convingător între cele două tururi şi a reuşit să atragă ieri voturile a 187 de colegi, cu doar 57 mai multe decât la primul scrutin, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Le adresez mulţumiri colegilor mei avocaţi, care au participat într-un număr impresionant la adunarea de astăzi (n.r. – ieri). Votul exprimat mă onorează şi mă obligă la seriozitate şi corectitudine pe durata mandatului care va urma. Le promit colegilor mei că le voi rămâne în continuare loial, că voi lucra doar în interesul lor şi că voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a îi ajuta de fiecare dată când îmi vor cere suportul sau când situaţia o va impune“, ne-a spus aseară Tudor Duca, după validarea rezultatelor.

La prima şedinţă a Consiliului Baroului urmează se fie ales şi cel care va fi prodecan pentru următorul mandat. Va fi ales unul dintre cei 12 consilieri.

Recomandări

Individ periculos evadat din sediul Poliţiei Budeşti, la scurt timp după ce a fost reţinut

Un individ periculos a evadat, astăzi, în jurul orei 12.00, din sediul Poliţiei Budeşti (Călăraşi), …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *