joi , 28 ianuarie 2021 7:47 am
Iasi booked.net
-1°C

Bârlad: Sac cu un schelet uman, găsit sub un pod, de un câine

Descoperire macabră făcută de un bârlădean, care se plimba cu familia și cățelul în zona Trestiana. Sub podul care traverseazã râul si face legătura între satul Trestiana si municipiul Bârlad, cățelul a găsit un sac sau o pungă de plastic în care se aflau oase, posibil umane.

Omul a sunat la politie, iar la fata locului au sosit criminalistii bârlãdeni care au cercetat locul si au preluat osemintele pentru a le identifica, informează vremeanoua.ro.

O serie de întrebãri îsi asteaptã rãspunsul, dupã descoperirea osemintelor: Cum au apãrut oasele acolo? Dacã sunt de om? În ce conditii a decedat? A fost o crimã? Dacã da, cine e criminalul? De cele mai multe ori, întrebãrile rãmân învãluite în mister, pentru cã scurgerea anilor face aproape imposibilã gãsirea unor rãspunsuri. Un bãrbat din Bârlad a fãcut ieri la prânz o descoperire pe care, cu sigurantã, n-o va uitã niciodatã. În timp ce se plimba cu familia pe sub podul care traverseazã DN 24 D, ce face legãtura dintre localitãtile Bârlad si Trestiana, cãtelul lor a dat de un schelet care pãrea uman. „Sotia mea mi-a zis cã sunt oase de om. Eu am ignorat-o si i-am zis cã sunt ale unui animal, pânã am dat de mandibulã si am zis cã nu seamãnã cu dintii unui animal” a precizat pentru cotidianul nostru, în exclusivitate, Daniel D. Omul s-a adresat ziaristilor Vremea Nouã, deoarece nu stia ce sã facã, fiindu-i teamã sã anunte politia ca sã nu se facã râs, în caz cã oasele nu ar fi umane. Sfãtuit de ziaristii nostri, omul s-a adresat Politiei Bârlad care a trimis la fata locului criminalisti si agenti ai Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad, ce au cercetat zona timp îndelungat. „Osemintele au fost ridicate si transmise la expertizã la IML <<Mina Minovici>> din Iasi. Oamenii legii urmeazã sã stabileascã toate circumstantele în care au ajuns oasele acolo, ce fel de oseminte sunt dar si vechimea acestora.”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Recomandări

Scene porno cu un poliţist: s-a fotografiat gol cu un morcov într-un loc întunecat

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui este cercetat prin Compartimentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *