duminică , 17 ianuarie 2021 8:43 am
Iasi booked.net
-1°C

Bărbatul care se dădea salvamar şi pipăia fetiţe pe litoral este militar

Bărbatul care a pipăit o fată în vârstă de şapte ani pe o plajă Constanţa şi care a fost reţinut joi seara era militar de 12 ani. A făcut ultima evaluare psihologică în 2019 şi nu a prezentat „comportamente dezadaptative în mediul militar”.

U.M. 01375 Constanţa a transmis că a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Constanţa cu privire la încălcarea legii de către caporal Marcovici Petrică-Remus. Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 2 septembrie a fost trecut în rezervă.

„Militarul a fost angajat în sistem în data de 5 mai 2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal. Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii. Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar”, se arată în comunicatul U.M. 01375 Constanţa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat joi, că poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea acestor fapte şi au deschis un dosar penal.

„Pe data de 1 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat de 38 de ani, ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în public şi ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis IPJ Constanţa.

Fata respectivă are 7 ani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Recomandări

București: Un bărbat lovește intenționat cu mașina un cărucior în care se afla un copil (VIDEO)

Incident revoltător pe o stradă din Capitală. Un șofer a împins intenționat cu mașina un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *