joi , 9 decembrie 2021 4:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bărbat împuşcat în picior după ce i-a ameninţat pe poliţişti cu un cuţit

Un bărbat de 31 de ani din judeţul Giurgiu, a provocat un scandal, marţi, şi, beat fiind, a ameninţat că se va sinucide cu un cuţit, iar când poliţiştii au încercat să-l imobilizeze, i-a atacat.

Bărbatul a fost împuşcat de poliţişti în picior. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Poliţia Bolintin Vale a fost sesizată, marţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană a ieşit pe strada Palanca din oraş, cu o butelie, şi face scandal.

„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat patru poliţişti şi doi jandarmi, fiind identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 31 de ani, aflându-se în stare de ebrietate. Acesta se afla în mijlocul străzii, având asupra sa un cuţit, fiind somat de către poliţişti să lase cuţitul, însă acesta şi-a pus cuţitul la gât, ameninţând că se sinucide”, se arată în comunicat. Oamenii legii au încercat imobilizarea bărbatului, iar în acel moment acesta a încercat să îi atace pe poliţişti cu cuţitul. Ei au folosit armamentul din dotare şi au tras două focuri în plan vertical şi unul asupra bărbatului, împuşcându-l în picior.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale.  Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Recomandări

Atenție la POLEI! Polițiștii recomandă prudență șoferilor

La nivel național este în vigoare o atenționare meteorologică Cod Galben emisă de Administrația Națională …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *