joi , 20 ianuarie 2022 7:20 pm
Iasi booked.net
-1°C

Aveți bilete la Wizz Air? Verificați dacă zborurile au fost suspendate

Compania aeriană Wizz Air a anunțat, luni, că suspendă toate rutele din România în Suedia, Austria, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe până la 31 iulie inclusiv.

Totodată, din cauza restricțiilor introduse de autoritățile austriece, zborurile dintre România și Austria sunt suspendate până la aceeași dată.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air, transmite compania.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Recomandări

Wizz Air și-a suspendat șase curse EXTERNE de la IAȘI

Începutul anului 2022 vine cu mai putine curse externe de pe Aeroportul Internațional Iasi. Compania …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *