duminică , 5 iulie 2020 9:04 am
Iasi booked.net
-1°C

Au fost reluate lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor județene

Consiliul Județean Iași anunță reluarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor din județ.

Condițiile meteo favorabile au permis echipelor de constructori să reînceapă activitatea mai devreme decât era programat.
Pe DJ 246 se lucrează la podul dintre localitățile Ipatele și Cuza Vodă. S-au montat grinzile prefabricate urmând să fie realizate placa de suprabeton și umpluturile de pământ la rampele de acces. A fost finalizat zidul de sprijin lung de 115 metri, necesar susținerii versantului, de la ieșirea din localitatea Cuza Vodă către Țibănești.


Totodată, se montează podețele transversale pe sectorul de drum dintre Tufeștii de Sus și Șcheia cele până la Țibănești fiind deja finalizate.
”Am începutul cu dreptul anul în ceea ce privește lucrările pe drumurile județene. Vremea bună a venit în ajutorul nostru, al celor care administrăm aceste sectoare de drum, al constructorilor care au putut ieși mult mai devreme pe teren cu echipele de muncitori și deopotrivă al beneficiarilor, cetățenii județului, care au nevoie de o infrastructură modernă pentru a putea circula. În buget sunt prevăzuți bani pentru toate aceste lucrări. Și pentru alte sectoare de drum contractele de execuție sunt semnate, astfel că, nimic nu ne mai împiedică să avem anul acesta zeci de drumuri reabilitate”, a spus Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.

Pentru DJ 246 lim.jud.Vaslui – Tufeștii de Sus – Scânteia – intersecție DJ 248 -Șcheia-Drăgușeni -Ipatele – Țibănești, km20+450-56+506 (total 36 de km) a fost încheiat cel mai mare contract de finanțare a unui drum din județul Iași, cu fonduri PNDL.

loading...

Recomandări

Au început lucrările de construcție la prima casă de tip familial din municipiul Iași

La finalul lunii iunie 2020, au început lucrările de construcție la prima casă de tip …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *