marți , 30 noiembrie 2021 7:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

Atenţie la sobele din locuinţe, pot fi un ucigaş tăcut! Peste 500 de locuinţe au fost distruse de incendii

Zeci de oameni au murit numai în ultima lună din cauza instalaţiilor de încălzire defecte, improvizate sau necurăţate. Ultima tragedie: o fetiţă de doar 12 ani din Vâlcea a fost găsită fără suflare în această dimineaţă în camera în care dormea. Fratele ei a fost salvat în ultima clipă.

Puţin după ora 9 aseară, fratele fetei a început şi el să se simtă rău. De la sobă totul! De la monoxidul de carbon! Având termopan şi uşă şi geam, automat nu a fost aerisire.Autorităţile atrag atenţia că tragediile de acest fel sunt tot mai multe o dată cu sosirea sezonului rece. 30 de oameni au murit în ultimele săptămâni şi alţi 57 au fost răniţi. Un tip aparte de situație cu care ne confruntam in aceasta perioada consta in intoxicarile cu monoxid de carbon.Cele mai multe probleme apar din cauza instalațiilor de încălzire defecte sau improvizate. Numai în ultimele şase săptămâni, peste 500 de locuinţe au fost distruse de incendii din cauza nerespectării recomandărilor pompierilor ca instalaţiile de încălzire să fie verificate şi curăţate anual, informează a1.ro.

Recomandări

Protest macabru în Valea Lupului. Au traversat cu sicriul pe trecerea de pietoni și au cerut pasarele pentru reducerea morţilor pe şosea (VIDEO)

Locuitorii din Valea Lupului, un sat lipit de Iaşi, au protestat, duminică după amiază, mărşăluind …

Cele mai FAIMOASE cazinouri din MACAO

Macao se mandreste cu peste 30 de cazinouri si gazduieste partide cu cele mai mari …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *