miercuri , 27 mai 2020 11:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Arhitectul Iașului suspendă activitatea cu publicul și dă avize de urbanism prin intermediul mailului

Chiar daca întreaga activitate din Palatul Roznovanu nu a suportat modificări, arhitectul șef al Iașului a găsit de cuviință să suspende activitatea Direcției de Arhitectură și Urbanism a Primăriei, la nodul clasic și defectuos in care se desfășura aceasta, și va interacționa la distanta cu ieșenii care au nevoie de avize de urbanism doar prin intermediul mailurilor, informează agorapress.ro.

“În contextul răspândirii infecției cu noul coronavirus COVID-19, Direcția de Arhitectură și Urbanism a Primăriei Municipiului Iași recomandă cetățenilor interacțiunea la distanță prin intermediul adreselor de e-mail informatii@primaria-iasi.ro și urbanism@primaria-iasi.ro sau a numărului de telefon 0232.267.882, interioarele 126, 252, 104 și 169. Completările documentațiilor se vor depune în continuare la Registratura Primăriei Municipiului Iași, iar pentru celelalte probleme (neclarități, întârzieri ale actelor etc.), ieșenii sunt rugați să folosească modalitățile electronice și telefonice de comunicare”, a declarat Alexandru Mustiata, arhitectul sef al Iasului.

loading...

Recomandări

Mesaj disperat al unei ieșence: „Avem mare nevoie de donatori de sânge care au avut Covid-19 pentru plasma necesară tratamentului!“

O ieșeancă postat pe pagina sa de Facebook un mesaj disperat, solicitând ajutorul tuturor celor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *