miercuri , 28 iulie 2021 2:59 pm
Iasi booked.net
-1°C
German Chancellor Angela Merkel looks on as she attends a news conference at the Chancellery in Berlin, Germany, May 16, 2019. REUTERS/Fabrizio Bensch - RC1E3F992ED0

Angela Merkel renunţă la restricţiile severe din perioada Paştelui. A fost o „greșeală”

Cancelarul german Angela Merkel a declarat miercuri că renunţă la decizia privind impunerea unor restricţii mai severe pe perioada sărbătorilor de Paşte, recunoscând că ideea a fost o greşeală pe care şi-o asumă.

Ideea unor restricţii severe de Paşte a fost creată cu cele mai bune intenţii”, a spus cancelarul german, adăugând însă că planul a fost pripit şi nu ar putea fi pus în aplicare într-un timp atât de scurt, scrie Agerpres.

Această greşeală îmi aparţine doar mie.”, a mai declarat Merkel.

Guvernul său prevăzuse pentru perioada sărbătorilor pascale închiderea tuturor magazinelor şi desfăşurarea slujbelor religioase exclusiv online, au indicat miercuri surse guvernamentale.

Angela Merkel şi liderii celor 16 landuri, care au decis luni aceste măsuri după mai bine de 12 ore de discuţii, se reunesc miercuri pentru o nouă şedinţă de negocieri, convocată în ultimul moment de cancelar.

Recomandări

Posibile restricţii de circulaţie cauzate de caniculă

CNAIR informează transportatorii rutieri asupra posibilelor restricții de circulație care vor fi instituite, ca urmare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *