luni , 23 noiembrie 2020 5:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Amenzi mari pentru ieșeni!

În ultimele zile, peste 200 de ieşeni s-au ales cu procese verbale pentru diferite abateri, pornind de la  încălcări ale legislaţiei rutiere şi terminând cu furturi din magazine. Astfel, patrula mixtă, alcătuiră din polițiști locali din cadrul Serviciului 4 Ordine Publică și polițiști din cadrul Secției 4 Poliție – Poliția Municipiului Iași, a întocmit un proces-verbal de depistare unei persoane de gen feminin, întrucât a încercat să sustragă mai multe produse dintr-un supermarket. Cercetările continuă în cadrul Secției 4 Poliție.

La rândul lor, polițiștii locali din cadrul Serviciului 4 Ordine Publică au întocmit proces-verbal de constatare a contravenției, conform H.C.L. Iași nr. 125/2014 privind aprobarea Regulamentului de exploatare a domeniului public destinat parcării cu plată a autovehiculelor în Municipiul Iaşi, stabilind drept sancțiune o amendă în valoare de 200 lei, numitului L.D.C., întrucât a ocupat fără drept un loc de parcare de reședință.

^

O amendă substanţială a fost aplicată de polițiștii locali din cadrul Serviciului 5 Ordine Publică, care au întocmit proces-verbal de constatare a contravenției, conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva comerțului ilicit, stabilind drept sancțiune o amendă în valoare de 2.000, unei societăți comerciale in regim alimentație publică, care funcționa cu terasă, fără a deține autorizație în acest sens, emisă de Primăria Municipiului Iași. Şi polițiștii locali din cadrul Serviciului 5 Ordine Publică au întocmit proces-verbal de constatare a contravenției, conform H.C.L. Iași nr. 54/2020 pentru reglementarea normelor privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași, stabilind drept sancțiune o amendă în valoare de 600 lei, numitei F.L.E., întrucât a fost depistată în timp ce comercializa produse nealimentare în Piața Nicolina.

Au fost aplicate amenzi şi pentru activitatea de colectare separată, transport separat si depozitarea deșeurilor municipale şi a deșeurilor similare provenite din activităţi comerciale. O ieşeancă va avea de achitat 1.500 lei întrucât a fost depistată în timp ce incinera mai multe deșeuri, producând disconfort locuitorilor din zonă. Sursă:ziarulevenimentul.ro

reclama adnow

Recomandări

Amenzi mari pentru ieșeni!

În municipiul Iași, autoritățile au intensificat acțiunile de sancționare a șoferilor care parchează neregulamentar autoturismele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *