vineri , 29 mai 2020 7:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

17 lei pentru o sticlă de 500 ml cu alcool medicinal. Ce spuneți?

Este vorba despre o farmacie din Caracal, județul Olt. Potrivit autorităţilor din Olt, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt au descoperit că într-o farmacie din Caracal, alcoolul sanitar era vândut cu 17 lei sticla de 500 de ml.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că reprezentanţii farmaciei practicau adaosuri comerciale la acest produs între 50% şi 300%., scrie hotnews.ro.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au constatat faptul că o farmacie de pe raza județului a oferit spre vânzare alcool sanitar, ambalat în recipiente de plastic, a câte 500 de mililitri, la un preț mai mare decât cel practicat anterior declanșării pandemiei. Din verificări a reieșit faptul că societatea comercială practica adaosuri comerciale diferite pentru același tip de produse. Marfa era recepționată la un preț cu un adaos comercial cuprins între 1% și 50% și ulterior, adaosul comercial a fost mărit cu valori între 50% și 300%”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Olt.

loading...

Recomandări

Ce amendă riști dacă nu porți mască în spații închise

Românii care refuză să poarte mască de protecție în spațiile publice închise, încălcând astfel noile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *