duminică , 28 noiembrie 2021 2:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

Alba Iulia: Poliţistă bătută de interlopi

Incident șocant într-un club din Alba Iulia. O polițistă aflată în timpul liber a fost snopită în bătaie de un interlop. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Un bărbat din Alba Iulia cu antecedente penale a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, acesta a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar. Victima acestuia este o poliţistă aflată în timpul liber, relatează romaniatv.ro

Scandalul petrecut într-un club din Alba Iulia a fost semnalat pe facebook de un tânăr, care a acuzat-o pe femeie că ea a fost cea care a generat, de fapt, incidentul. Acesta a lăsat să se înţeleagă că va posta şi un video care să arate ce s-a întâmplat, dar nu a mai făcut-o, ba mai mult, postarea sa a dispărut.

Polițista lucrează la o structură secretă a MAI, dar nu era în timpul serviciului. Aceasta a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore (potrivit IPJ Alba), apoi eliberat sub control judiciar. Pe filmare se observă că lucrurile degenerează și femeia este apucată cu brutalitate de păr și trântită pe jos, de față cu toți cei prezenți.

Recomandări

Un bărbat aflat în arest la domiciliu și-a omorât iubita în bătaie

Un ieşean de 56 de ani şi-a omorât concubina după ce a bătut-o cu sălbăticie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *