joi , 9 decembrie 2021 4:45 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ai nevoie de o FIRMĂ de CONTABILITATE? Alege Euro Cont Expert – un PARTENER pe măsura AȘTEPTĂRILOR tale

Euro Cont Expert este o firmă de contabilitate din Iași, formată dintr-o echipă de profesioniști, experti contabili, consultanti fiscali, manageri bine pregătiți, cu o experienta de peste 25 ani.

Euro Cont Expert oferă servicii complete de contabilitate, servicii de consultanță fiscală, servicii de salarizare și resurse umane la prețuri mici, dar la un standard înalt de calitate.

Alături de Euro Cont Expert Iași, vei avea toate datele financiare ale firmei organizate într-un mod eficient, vei putea face oricând dovada acestora prin rapoarte semestriale sau anuale și vei ști mereu care sunt îndatoririle tale legate de taxele către stat.

Printre serviciile oferite de Euro Cont Expert putem enumera:

– resurse umane

– evidență contabila

– întocmire declarații fiscale, situații financiare

– consultanță pentru afaceri și management

– consultanță contabilă și fiscală

– implementare programe de contabilitate și salarizare

– servicii de recrutare personal

– servicii de calcul salarial

– servicii de administrare personal

– modificare capital social

– redactare act constitutiv

– modificare act constitutiv

– redactare acte adiționale, hotărâri A.G.A.

– redactare sau verificare contracte economice

Denisa GRIGORIU: ”Parteneriatele de succes se bazează pe loialitate, respect și pe încredere reciprocă”

Denisa GRIGORIU, director în cadrul Euro Cont Expert ne-a declarat că într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și extrem de competitiv, obiectivul Euro Cont Expert este de a investi în relații de lungă durată și de a ghida clienții în consolidarea viitorului afacerii pe care o au.

”Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și extrem de competitiv, obiectivul nostru este de a investi în relații de lungă durată și de a ne ghida clienții în consolidarea viitorului afacerii. Credem că parteneriatele de succes se bazează pe loialitate, respect și pe încredere reciprocă.

Fiecare companie are un specific aparte și nevoi diferite. Noi ne axăm permanent pe înțelegerea profundă a mediului în care partenerii noștri își desfășoară activitatea, astfel încât să le oferim servicii de contabilitate personalizate și unice”, a declarat Denisa GRIGORIU.

Având mai multe domenii de activitate, societatea Euro Cont Expert se alătură altor firme ce formează Grupul Euro Cont Expert, grup ce conține printre alte societăți o divizie de resurse umane, audit, consultanță fiscală, medicină muncii, protecția muncii (SSM/PSI).

Avantajele colaborării cu Euro Cont Expert: 

 • Economie de timp
  Siguranță
  Risc asigurat
  Reducerea costurilor
  Consultanță rapidă
  Evitarea amenzilor
  Asistență la controale
  Servicii complete și competențe
  Continuitatea activității
Pentru mai multe detalii despre serviciile și tarifere Euro Cont Expert, puteți consula site-ul acestora: EURO CONT EXPERT – Contabil Iasi, Firma Contabilitate Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *