marți , 4 august 2020 2:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

Acer Swift 3 – un laptop ultraportabil la preț mic

Acer Swift 3 este un ultrabook cu preț mic și, în același timp, un dispozitiv surprinzător de bun pentru cât este de ieftin.
Cu Acer Swift 3 vei obține aspectul, calitatea de construire, experiența de tastare, performanța și durata de viață îndelungată a bateriei a unor altor laptopuri ultraportabile bune, dar la un preț mult mai mic. Totuși, acest laptop nu este lipsit de defecte, cum ar fi un ecran șters și difuzoare slabe.

Pro:
• foarte bine construit
• subțire și ușor pentru un laptop de 14 inci
• ecran IPS, o tastatură decentă și trackpad excelent
• hardware rapid care funcționează fără probleme cu tot felul de sarcini pe cap
• performanță wireless bună
• eficient
• durată de viață lungă a bateriei
• raport bun calitate-preț

^

Contra:
• ecran slab
• difuzoarele sunt distorsionate, atunci când laptopul stă pe birou
• unele elemente urâte de design și unele margini ascuțite în partea de jos

Există o piață uriașă de laptopuri ultraportabile, cu un preț accesibil, aspect elegant, hardware rapid și un ecran decent, iar Acer Swift 3 este unul dintre dispozitivele care merită banii și care îndeplinește toate aceste cerințe.

În câteva cuvinte, Acer Swift 3 este un laptop portabil care, nou, pornește de la circa 2.500 lei și, pentru acești bani, primești un dispozitiv bine construit, cu o carcasă metalică și un profil subțire, un ecran mat de 14 inci FHD, o tastatură retroiluminată, hardware Core U cu stocare SSD și o baterie de 48 Wh. Toate acestea pentru configurația Core i3 de bază. Prețurile cresc semnificativ pentru un Core i5 cu mai multă memorie RAM și spațiu de stocare.

Design. Este extrem de bine construit acest laptop, chiar dacă este un entry-level în familia Swift și având în vedere trecutul Acer în ceea ce privește construcția și alegerea materialelor. Are o carcasă rezistentă, cu o balama rigidă, deși ecranul se flexează până la 180 de grade. Aluminiul este utilizat pentru întreaga carcasă exterioară, atașat la o carcasă interioară din plastic. Acer Swift 3 este, de asemenea, compact și ușor, dar și ergonomic. În general, acest laptop arată foarte mult ca un Macbook Air.

Ecran. Acer Swift 3 primește un ecran de 14 inci cu o finisare mată și un panou IPS. Nu este cel mai bun panou IPS de pe piață, deoarece este foarte slab și te vei chinui cu el în medii bine luminate. În plus, precizia culorilor este destul de mediocră.

Hardware și performanță. Cea mai bună configurație Acer Swift 3 disponibilă este una cu un procesor Core i7-6500U, 8 GB RAM și un SSD de 512 GB M.2, dar mai există și configurații cu procesoare Core i3 sau i5, 4-8 GB de RAM și 128, 256 sau 512 GB stocare SSD. Din punct de vedere al performanței, Acer Swift 3 este destul de rapid, gestionează fără probleme sarcinile de zi cu zi și nu are probleme nici cu multitasking-ul. De asemenea, poate rula jocuri mai simple, precum și alte programe software solicitante, cum ar fi Photoshop, Premiere sau poate Mathlab. Cu alte cuvinte, este un computer bun pentru muncă, conținut multimedia și distracție, iar prețul său redus îl face, de asemenea, o opțiune excelentă pentru studenți.

Durata de viață a bateriei. Acer pune o baterie de 48 Wh pe Swift 3, dar ar fi putut alege una mai mare, deoarece există o mulțime de spații în interior care ar fi putut-o găzdui. Totuși, să nu uităm că este un laptop de buget și o baterie de 48 Wh nu este rea, mai ales că laptopul funcționează cu adevărat eficient.

Pe scurt, dacă cauți un laptop de dimensiuni medii, la un preț bun, cu un ecran mat fără funcție Touch, puterea de a gestiona activitățile de zi cu zi și o baterie suficient de mare pentru folosire timp de 5-7 ore fără priză, Acer Swift 3 e ceea ce ai nevoie. Acest laptop este un dispozitiv bine construit, cu o estetică frumoasă și o tastatură bună.

reclama adnow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *