miercuri , 22 septembrie 2021 1:50 am
Iasi booked.net
-1°C

Accident rutier cu o persoană încarcerată pe DN 15C în localitate Bălțătești

În jurul orei 12:07, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 C, la intrarea în comuna Bălțătești.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, o persoană a rămas încarcerată.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea un bărbat de 38 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Celălalt conducător auto, un bărbat de 25 de ani, a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD,  după care a fost transportat la CPU Târgu Neamț.
Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Recomandări

Accident rutier pe DN 2 E85

În această după amiază, prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *