marți , 21 septembrie 2021 11:13 pm
Iasi booked.net
-1°C

Accident grav în Roman

Un bărbat și două femei au fost rănite la Roman, după ce o șoferiță în vârstă de 60 de ani ar fi încurcat pedala de frână cu accelerația la ieșirea dintr-o parcare, intrând cu autoturismul în pietoni.

Alte trei autoturisme au fost avariate.

În urma impactului a rezultat rănirea celor trei pietoni, cu vârste cuprinse între 42 și 53 de ani, care au fost preluați de echipaje de ambulanță și duș la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii realizează investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, ofițer de presă în cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

Cele mai grave răni le-a suferit o femeie de 51 de ani, diagnosticată de cadrele medicale cu hemoragie subarahnoidiană și fractură bază de craniu, pacienta fiind transferată cu elicopterul la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași, a spus Andreea Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.

Recomandări

Amplu exerciţiu tactic organizat de ISU, cu simularea mai multor situaţii de urgenţă

Un amplu exerciţiu de cooperare în cadrul căruia au fost simulate mai multe situaţii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *