duminică , 28 noiembrie 2021 11:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

A fost salvat! Câinele legat de mașină și târât pe șosea a fost adoptat de o femeie cu suflet mare (VIDEO)

Povestea câinelui legat de o maşină aflată în mers are, până la urmă, un final fericit. Animalul a fost adoptat de o iubitoare de animale, care l-a convins pe stăpânul câinelui să-l lase în grija ei. Omul e acum cercetat pentru suferinţa provocată inutil animalului, scrie Digi24.

 

Până să ajungă în grija unui om care îl iubeşte şi nu i-ar face niciodată rău, căţelul a trecut prin chinuri groaznice.

Imaginile şocante, urmărite de peste 2 milioane de ori pe Facebook, au revoltat-o pe o femeie care are o asociaţie pentru protecţia animalelor.

Ea a mers însoţită de un medic veterinar, iar împreună, l-au convins pe stăpânul câinelui că e mai bine ca patrupedul să trăiască alături de ea.

Relu Ivănică – medic veterinar: „Are multple leziuni deja infectate la nivel lăbuţelor, la piept”.

http://

Veterinarul spune că rănile se vor vindeca, iar cu un proprietar responsabil, câinele va trece peste experienţa traumatizantă.

Cât despre cel care i-a provocat-o, acesta e acum cercetat penal. Fost învăţător, bărbatul în vârstă de 71 de ani riscă 1 an de închisoare sau o amendă de până la zece mii de lei.

 

Citește și Ce merită acest sadic? Un bărbat și-a legat câinele de mașină și l-a târât pe șosea. ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional!

Recomandări

O femeie a decedat după ce a căzut de la înălțime

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o ambulanță SMURD tip B2 cu echipaj de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *