duminică , 24 martie 2019
Iasi booked.net
-1°C

A fost prins individul care a agresat sexual două fetițe din Huși! Abia a ieșit din pușcărie unde a fost închis pentru viol

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Vaslui a fost reţinut, după ce ar fi încercat să agreseze sexual două fetiţe de 5 şi, respectiv, 8 ani. Acestea au rămas nesupravegheate câteva minute, timp în care bărbatul le-a hărţuit. El abia ieşise din închisoare, unde a stat opt ani pentru viol.

 

Agresorul locuia în acelaşi cartier cu cele două fetiţe, care se jucau sub supravegherea bunicului uneia dintre ele. Le-a urmărit timp de câteva minute, iar când acestea au rămas singure, s-a apropiat de ele şi a încercat să le agreseze sexual chiar pe stradă. Nimeni nu a şi-a dat seama de intenţiile sale.

„Individul se uita la mine, eu mă uitam la el, mi s-a părut că era puţin agitat şi eu nu l-am băgat în seamă”, a declarat pentru Digi24 Andrei Pândaru, bunicul uneia dintre fetiţele agresate.

La un moment dat, fetiţa de opt ani a reuşit să se smulgă din braţele bărbatului şi să o salveze şi pe cea de cinci ani.

Mama uneia dintre fetiţe: „Mi-a spus că îi este frică. Copil de 5 ani a zis că „mi-e frică”. Şi acum dacă stai de vorbă cu ele au acel sentiment de frică. Groaznic! Ele trebuie duse la psiholog, altfel nu pot să treacă peste asta. Este o traumă pentru ele.”

Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: „În urma cercetărilor efectuate în cauză de poliţiştii vasluieni, s-a reuşit identificarea autorului acţiunii în persoana unui bărbat din Municipiul Huşi care a şi fost reţinut.”

Tânărul nu era la prima abatere. El a fost eliberat anul trecut, după ce a fost închis timp de opt ani pentru viol, arată sursa citată.

Recomandări

Urmărit până în România și obligat să plătească o amendă uriașă. Asta a pățit un bărbat din județul Vaslui după ce a cumpărat un televizor în rate

Un român din Huşi şi-a luat televizor de 3.000 €, în rate, din Germania, şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *