duminică , 16 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

A fost prins individul care a agresat sexual două fetițe din Huși! Abia a ieșit din pușcărie unde a fost închis pentru viol

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Vaslui a fost reţinut, după ce ar fi încercat să agreseze sexual două fetiţe de 5 şi, respectiv, 8 ani. Acestea au rămas nesupravegheate câteva minute, timp în care bărbatul le-a hărţuit. El abia ieşise din închisoare, unde a stat opt ani pentru viol.

 

Agresorul locuia în acelaşi cartier cu cele două fetiţe, care se jucau sub supravegherea bunicului uneia dintre ele. Le-a urmărit timp de câteva minute, iar când acestea au rămas singure, s-a apropiat de ele şi a încercat să le agreseze sexual chiar pe stradă. Nimeni nu a şi-a dat seama de intenţiile sale.

„Individul se uita la mine, eu mă uitam la el, mi s-a părut că era puţin agitat şi eu nu l-am băgat în seamă”, a declarat pentru Digi24 Andrei Pândaru, bunicul uneia dintre fetiţele agresate.

La un moment dat, fetiţa de opt ani a reuşit să se smulgă din braţele bărbatului şi să o salveze şi pe cea de cinci ani.

Mama uneia dintre fetiţe: „Mi-a spus că îi este frică. Copil de 5 ani a zis că „mi-e frică”. Şi acum dacă stai de vorbă cu ele au acel sentiment de frică. Groaznic! Ele trebuie duse la psiholog, altfel nu pot să treacă peste asta. Este o traumă pentru ele.”

Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: „În urma cercetărilor efectuate în cauză de poliţiştii vasluieni, s-a reuşit identificarea autorului acţiunii în persoana unui bărbat din Municipiul Huşi care a şi fost reţinut.”

Tânărul nu era la prima abatere. El a fost eliberat anul trecut, după ce a fost închis timp de opt ani pentru viol, arată sursa citată.

Recomandări

Pedepse record pentru trei bărbați din județul Iași, condamnați pentru trafic de persoane, viol și lipsire de libertate

Instanța de judecată s-a pronunțat în cazul a trei bărbați, doi din Pașcani și unul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *