A fost deschisă a doua sesiune de atribuire a contractelor cu finanțare nerambursabilă. Programul se adresează exclusiv proiectelor sociale

Date:

Consiliul Județean Iași a deschis a doua sesiune de atribuire a contractelor cu finanțare nerambursabilă pentru anul 2020 în baza Legii 350/2005 din fondurile rămase nealocate după prima sesiune de evaluare.
Programul se adresează exclusiv proiectelor sociale, cu prioritate pentru cele care vizează combaterea și tratarea infectării cu noul coronavirus și/sau diminuarea sau înlăturarea efectelor negative cauzate în rândul populației de această afecțiune.
Suma alocată pentru sesiunea a doua de selecție este de 275.000 lei.
Modalitatea de selecție a proiectelor și criteriile de evaluare sunt prevăzute în Ghidul solicitantului și pot fi accesate pe site-ul www.icc.ro, la secțiunea Program finanțări Legea 350/2005.
Documentațiile în vederea obținerii finanțării se pot depune la sediul Consiliului Județean până pe 18 septembrie 2020, ora 14.00.
Perioada de implementare a proiectelor este intervalul cuprins între data semnării contractului de finanțare și cel târziu 3 noiembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Fostul șef al IPJ Cluj, Mircea RUS, acuzat că lua ”taxă de protecție” de la INTERLOPI

Gazeta de Cluj a dezvăluit faptul că destituirea fostului...

UAIC a deschis anul UNIVERSITAR 2022-2023

Luni, 26 septembrie 2022, la ora 11.00, a avut...

Două noi cazuri de variola MAIMUȚEI au fost confirmate în România

Două noi cazuri de variola maimuței au fost confirmate...