marți , 27 octombrie 2020 12:48 am
Iasi booked.net
-1°C

A fost deschisă a doua sesiune de atribuire a contractelor cu finanțare nerambursabilă. Programul se adresează exclusiv proiectelor sociale

Consiliul Județean Iași a deschis a doua sesiune de atribuire a contractelor cu finanțare nerambursabilă pentru anul 2020 în baza Legii 350/2005 din fondurile rămase nealocate după prima sesiune de evaluare.
Programul se adresează exclusiv proiectelor sociale, cu prioritate pentru cele care vizează combaterea și tratarea infectării cu noul coronavirus și/sau diminuarea sau înlăturarea efectelor negative cauzate în rândul populației de această afecțiune.
Suma alocată pentru sesiunea a doua de selecție este de 275.000 lei.
Modalitatea de selecție a proiectelor și criteriile de evaluare sunt prevăzute în Ghidul solicitantului și pot fi accesate pe site-ul www.icc.ro, la secțiunea Program finanțări Legea 350/2005.
Documentațiile în vederea obținerii finanțării se pot depune la sediul Consiliului Județean până pe 18 septembrie 2020, ora 14.00.
Perioada de implementare a proiectelor este intervalul cuprins între data semnării contractului de finanțare și cel târziu 3 noiembrie 2020.

Recomandări

Banca Europeană finanțează aeroportul din Iași!

Un miliard este estimarea în lei a costului construirii infrastructurii de dincolo de pistă. Banii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *