A căzut în cap după ce fusese salvat de la moarte

Date:

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Botoșani a ajuns în stare gravă la spital după ce soţia sa a încercat să îl salveze de la moarte.
Bărbatul a încercat să se spânzure, însă, soţia l-a găsit şi i-a tăiat ştreangul moment în care acesta s-a prăbuşit peste ea şi s-a lovit puternic cu capul de podea.

Conform Monitorulbt.ro, un vecin de-al celor doi a sunat la 112, anunţând că bărbatul suferise un traumatism cranian. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), care a constatat că bărbatul era în pod, în comă, însă prezenta urme de ştrangulare.

Abia atunci cadrele medicale au aflat de la soţia panicată că acesta se spânzurase iniţial, motiv pentru care a fost chemată şi o ambulanţă cu medic. Bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost transportat la Urgenţe. „Starea pacientului era una foarte gravă la sosirea echipajului nostru. Acesta prezenta o plagă de mari dimensiuni la nivelul craniului, comă profundă şi semne de posibile leziuni de trunchi cerebral”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Bărbatul a fost ulterior internat în cadrul secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, medicii încercând să îl stabilizeze şi să stabilească provenienţa comei, care putea fi cauzată fie de alcool, fie de căderea în cap, dar şi de sufocarea la care a fost supus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...