Directorul Aeroportului Iași a fost depistat cu coronavirus

Date:

Trei persoane din cadrul Aeroportului International din Iasi printre care si directorul Catalin Bulgariu au fost depistate cu coronavirus.

Celelalte persoane depistate sunt din partea administrativa a regiei-departamentul Juridic. Mai sunt asteptate rezultatele altor teste facute de angajati suspecti de infectare cu coronavirus. Directia de Sanatate Publica desfasoara o ancheta epidemiologica.

Anca Burniche, purt. de cuv. Aeroportul Iasi: “In momentul de fata, pe aeroportul din Iasi au fost depistate 3 persoane care sunt purtatoare ale virusului SARS-CoV2. Asteptăm ca reprezentantii Directiei de Sănătate Publică să desfăsoare ancheta epidemiologică în cadrul regiei de transport. În această perioadă au fost distribuite din nou măsti, mănusi, li s-a luat temperatura tuturor angajatilor în momentul în care acestia s-au prezentat la serviciu. După efectuarea anchetei epidemiologice vom putea comunica si celelalte măsuri care se impun în vederea stopării răspândirii de coronavirus în interiorul Aeroportului Iasi si in randul personalului TESA. intr-adevăr, una dintre persoanele care au fost depistate cu coronavirus este directorul general al Aeroportului Iasi, Cătălin Bulgariu“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani

Compania de Transport Public, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași,...

Concert extraordinar susținut de cei 3 Tenori Ieșeni la Palatul Culturii din Iași

Pe 30 mai, începând cu ora 18:30, cei 3...

Un pas mare pentru proiectul Trenului Metropolitan

Joi, 25 aprilie, a fost prezentat conceptul, traseul și...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...