vineri , 16 aprilie 2021 2:21 am
Iasi booked.net
-1°C

Șoșoacă a dezvăluit cum petrecea ziua de Dragobete în alți ani

Românii au serbat ieri dragostea în varianta tradițională. Dragobetele anunță debutul primăverii, dar și prima iubire. În ultimii ani, însă românii discută mai mult despre Valentine’s Day decât despre Dragobete.

Diana Șoșoacă a serbat această zi a iubirii, la muncă, în plen și a transmis un mesaj românilor.

Dragobetele sărută fetele. Este adevărata noastră Sărbătoare națională a dragostei. În general plecam cu soțul meu undeva amândoi, dar nu mai avem cum pentru că am treabă în plen. Sfântul Valentin este o sărbătoare care vine de peste ocean, n-am nimic cu sărbătorile lor, dar este comercială, acolo totul se bazează pe bani. Putem să importăm de peste tot, dar să fie cu suflet, lucru care ne lipsește în România. Suflet, unitate, dragoste…” a precizat Diana Șoșoacă la Antena 3.

Senatoarea l-a luat la întrebări pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, duminică noapte, după ce acesta a ajuns la Institutul „Marius Nasta“ din Capitală, unde s-a produs un accident datorită unui ventilator aflat pe unitatea mobilă ATI.

Șoșoacă l-a întrebat pe ministrul Sănătății câte persoane trebuie să își mai piardă viața pentru ca dumnealui să-și dea demisia și dacă vrea să privatizeze sistemul medical din România. Ministrul nu i-a răspuns acesteia și a părăsit unitatea medicală.

Recomandări

Petrecere cu zeci de oameni și droguri, întreruptă de poliţiştii ieşeni în Păun, judeţul Iași

În cursul nopţii de sâmbătă, 10 aprilie 2020, pe raza localităţii Păun din judeţul Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *