marți , 2 martie 2021 6:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

Sinucidere într-un Spital din Iași

Un pacient infectat cu COVID-19 s-a sinucis la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. În noaptea de luni spre marți, pacientul care era internat în clinica a 2-a din cadrul spitalului a fost găsit spânzurat cu un cearșaf de clanța unei uși. Alarma a fost dată de un alt pacient, coleg de salon.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 3:00, bărbatul le-a spus asistentelor că al său coleg de salon a plecat și nu s-a mai întors. Personalul medical a anunțat medicul de gardă, iar la scurt timp avea să fie descoperită sinuciderea. Pacientul în vârstă de 77 de ani era spânzurat și nu prezenta semne vitale. Imediat medicii au început manevrele de resuscitare, însă după un timp au fost nevoiți să declare decesul.

Surse medicale au precizat că bărbatul suferea de gastrită, însă afecțiunea nu era gravă. Mai mult decât atât, în scurt timp urma să fie externat, asta după ce fusese internat pe data de 10 ianuarie. După ce a fost constatat decesul, medicii au anunțat poliția.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, conform stireadeiasi.ro. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie, urmând să fie stabilite cauzele decesului.

Recomandări

Șase elevi confirmați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore la nivelul județului Iași

La nivelul județului Iași, cazurile COVID-19 confirmate în unitățile de învățământ arată astfel: Număr preșcolari/ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *