joi , 25 februarie 2021 6:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Scandal între managerii unor hoteluri din Iași

Patronul Hotelului Traian a dat ordin oamenilor sai de a taia tevile de evacuare a gazelor centralei termice care asigura incalzirea Hotelului Astoria.

Ba mai mult, acestea au fost infundate cu materiale textile desi in incinta unitatii hoteliere erau cazati clienti. Cladirea putea sari in aer daca angajatii Hotelului Astoria nu sesizau la timp defectiunea. Ieri, politisti si criminalisti s-au deplasat  la fata locului pentru a efectua cercetari.

Administrator Hotel Astoria Iasi: “Joi seara am sesizat ca una dintre pompele de apa care impingeau condensul catre fluviala, efectiv arunca apa afara. Nu am putut sa ne dam seama la fata locului  fiind intuneric afara. In dimineata zilei de 15 am constatat cu stupoare faptul  ca tevile erau infundate cu cearceafuri si prosoape”.

Reprezentantii Hotelului Astoria au pus la dispozitia oamenilor legii imaginile de pe camere de supraveghere care surprind momentul in care un angajat de la Hotelul Traian se urca pe scara si acopera una dintre camerele video.

In momentul in care s-a produs evenimentul in hotel erau cazati clienti, acestia fiind nevoiti sa stea in frig si fara apa pana la remedierea situatiei. Din momentul in care a preluat Hotelul Traian, managerul a pornit un adevarat razboi cu Hotelul Astoria, conform telem.ro. Cum cele doua hoteluri au spatii comune care asigura accesul spre strada Lapusneanu si Piata Unirii, managerul Hotelului Traian a montat o usa pe care o tinea incheiata sub cheie, cu pretextul ca are bunuri in subsol ce pot fi furate.

Hotelurile Traian si Astoria sunt lipite unul de altul. Ambele au fost scoase la licitatie dupa falimentul Alimentara SA iar Hotelul Astoria a ajuns in proprietatea FEG Iasi.

Recomandări

Surprize pentru ieșeni pe 14 februarie

In luna iubirii, Pleiada Boutique Hotel a pregatit cateva pachetele speciale pentru indragostiti. Cazare la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *