luni , 21 iunie 2021 4:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Locuitorii unui bloc din Iași suferă de frig din cauza unui datornic

Locatarii blocului G9 din Aleea Nicolina sunt extrem de revoltați datorita faptului ca, deși temperaturile au scăzut pana la -15 grade, de joi 13 ianuarie 2021 au rămas fără căldură și apă caldă furnizată de VEOLIA Iași.

Cauza o constituie un restantier cu datorii de aproximativ 37.000 la intretinere, asta in conditiile in care ceilalti locatari sunt cu facturile la zi. Acesta se pare ca acumulase si alte datorii, apartamentul sau fiind vandut la licitatie de catre o banca de la care acesta luase un imprumut.
Angajatii VEOLIA Iasi au ridicat in cursul zilei de vineri, 14 ianuarie, gigacalorimetrul amplasat la subsolul blocului, anuntandu-i pe locatari ca furnizarea de apa calda si caldura va fi reluata in momentul in care datoriile asociatiei, care in acest moment sunt de aproximativ 47.000 de lei, vor ajunge la un cuantum de sub 10.000 de lei, potrivit stireadeiasi.ro. Locatarii sustin ca in acest moment, in afara datoriei de aproximativ 37.000 de lei, asociatia de proprietari mai are de achitat doar facturile pe ultimele 2 luni (noiembrie si decembrie 2020), valoarea acestora fiind sub pragul de 10.000 de lei impus de VEOLIA pentru reluarea furnizarii agentului termic.

Recomandări

Accident în Nicolina

Astăzi, 12 iunie, a avut loc un accident rutier în municipiul Iași, în zona Kaufland …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *