marți , 18 mai 2021 5:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

Polițiștii din Iași au săltat un cunoscut DJ

Noapte grea pentru oamenii legii din Iași. Aceştia au efectuat mai multe percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Conform datelor existente, un cunoscut DJ din Iași și iubita lui  au fost duși la audieri.

Miercuri, 13 ianuarie 2021, polițiștii din carul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi au descins în mai multe locuri. Oamenii legii au efectuat percheziţii la suspecţi de trafic de droguri. Au fost vizate mai multe locuri din municipiul Iaşi, dar şi din comuna Bârnova.

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au ridicat mai multe mijloace de probă, printre care şi mijloace de comunicare. Acum, urmează ca procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) să decidă ce măsură vor lua în ceea ce îi priveşte pe cei doi suspecţi. În eventualitatea în care aceştia vor fi reţinuţi pentru 24 de ore, cel mai probabil, astăzi, procurorii DIICOT Iaşi vor formula o cerere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Recomandări

Un bărbat din Iași este acuzat de trafic de etnobotanice

Un individ acuzat de trafic cu etnobotanice a fost pus în libertate ieri de magistrații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *