sâmbătă , 23 ianuarie 2021 12:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Incendiu în Botoșani

Un adăpost de la o fermă de păsări din judeţul Botoşani a fost distrus în urma unui incendiu în noaptea de marţi spre miercuri, iar şase mii de pui au murit, alţi cinci mii fiind salvaţi, după o intervenţie de cinci ore a pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de marţi spre miercuri la un incendiu izbucnit la un adăpost de la o fermă de păsări din localitatea Curteşti.
La faţa locului s-au deplasat, iniţial, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi ambulanţa SMURD, precum şi pompierii voluntari din Cristeşti şi Curteşti.
La sosirea forţelor de intervenţie, ardea acoperişul adăpostului de păsări pe o suprafaţă de circa 700 de metri pătraţi, iar o parte din tavan era prăbuşit în interior. Având în vedere amploarea evenimentului, s-a dispus suplimentarea forţelor de intervenţie cu alte două echipaje de la Garda de Intervenţie Truşeşti şi Punctul de Lucru Flămânzi”, a transmis ISU Botoşani, potrivit news.ro.
În urma incendiului au murit şase mii de pui, iar cinci mii de păsări au fost salvate.
Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 25 de pompieri, timp de cinci ore.
Cel mai probabil focul a fost cauzat de un scurtcircuit, a precizat ISU Botoşani.

Recomandări

Pompierii au stabilit cauza incendiului de la Restaurantul la Castel

Pompierii au stabilit ca incendiul de la Restaurantul La Castel a izbucnit din cauza unul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *