sâmbătă , 23 ianuarie 2021 12:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cum te poți îngropa financiar singur

Cand a aparut prima oara aceasta cryptomoneda, nimeni nu-i dadea mari sanse de succes, mai ales ca multi de abia s-au adaptat la plata online, daramite sa mai mearga si pe mana unei monede virtuale. Asa ca, atunci cand a inceput sa creasca, toata lumea a dorit sa isi cumpere o „bucata de rai sub soarele financiar”.

Numai ca, pana ne-am dezmeticit, Bitcoin ajunsese deja la 20.000 de dolari, cu totii crezand ca se va duce si mai sus. Istoria de acum 2-3 ani se repeta si acum, cand, in vremuri tulburi, Bitcoin a ajuns din nou la cote maximale si sparge record dupa record. Saptamana trecuta a ajuns la 18.000 de dolari, dupa ce cu trei saptamani in urma era la 13.800 de dolari.

O crestere de 25% in cateva saptamani nu este un semn bun, mai ales ca nu este unul sustinut! Mirajul imbogatirii prin achizitia de Bitcoin este unul foarte riscant si te poate duce la faliment sau pierderi substantiale de finante daca nu stii in ce investesti. Bitcoin, ca orice cryptomoneda este extrem de volatila, si daca azi este 20.000 de dolari, maine poate scadea la 15.000 de dolari, dar la fel de bine poate urca si mai mult, potrivit 7est.ro. Daca alergi dupa castiguri rapide trebuie sa stii ca, in general, cam 99% dintre cei care fac asta si investesc in produse exotice precum fac la pariuri, pierd banii. Daca tu consideri ca esti acel 1%, succes! Dar sa nu spui ca nu te-am avertizat!

Recomandări

Despre riscurile financiare „pe înţelesul poporului”

Înţelegerea riscurilor financiare la care suntem expuşi este foarte importantă şi din păcate, în România, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *