joi , 20 ianuarie 2022 11:53 pm
Iasi booked.net
-1°C

6 beneficii pentru PĂR ale uscătoarelor de PĂR ionice

Beneficiul numărul unu al uscătoarelor de păr ionice este că previn deteriorarea prin căldură. Dar știați că un uscător de păr ionic poate, de asemenea, să vă îmbunătățească părul în timp?

Spre deosebire de uscătoarele de păr tradiționale, care folosesc căldura directă pentru a vă usca părul, uscătoarele de păr ionice descompun moleculele de apă în bucăți mai mici, astfel încât acestea se evaporă mai repede, păstrând în același timp umiditatea esențială în păr.

Rezultatul este că:

  • Părul nu se simte uscat și crocant.
  • Părul rămâne neted.
  • Nu pierdeți umiditate.
  • Aveți un păr neted și strălucitor, care rezistă întreaga zi.

Uscătorul de păr supersonic produce milioane de ioni negativi, care accelerează evaporarea prin descompunerea ionilor pozitivi, protejându-vă astfel părul de deteriorarea prin căldură. De aceea, un uscător de păr sau o perie rotativă ionică este un produs atât de revoluționar, în materie de uscătoare de păr. Acestea nu doar vă usucă părul, ci și îl condiționează și îl netezește progresiv, pentru a fi mai sănătos în interior.

1. Timp de uscare mai rapid

Uscătoarele de păr ionice sunt o mană cerească pentru persoanele cu părul gros. Cu un uscator de par traditional poate dura o veșnicie pentru a vă usca părul! Pe de altă parte, uscătoarele de păr ionice pot reduce timpul de uscare la jumătate. Asta pentru că anionii din uscătorul de păr descompun cationii de pe părul ud. Acest lucru face ca uscarea și evaporarea să fie mai rapide. Nu va trebui să vă faceți griji că trebuie să vă pregătiți cu 3 ore înainte de a pleca să vă coafați părul. Cu un uscător de păr ionic, vă puteți relaxa și nu trebuie să vă grăbiți.

2. Previne deteriorarea prin căldură

Uscătoarele de păr ionice sunt blânde cu părul. Deoarece fluxul de aer și căldura sunt reduse, efectele adverse sunt și ele diminuate. Cum timpul de uscare este mai scurt, nu va trebui să îl țineți mult timp pe un singur loc. Cu cât îl folosiți mai puțin timp, cu atât este mai mic riscul de deteriorare. Cu toate acestea, tot aici se află și pericolul. Dacă nu verificați dacă părul dvs. este uscat, veți avea tendința de a continua să folosiți uscătorul.

3. Păr mai moale și mai strălucitor

Atunci când ionii negativi îi neutralizează pe cei pozitivi, rezultatul final este un păr mai neted. De asemenea, un uscător de păr ionic aplatizează și strânge cuticula. Umiditatea este blocată. Acest lucru îi va da părului dvs. un aspect strălucitor și o textură moale. Folosirea unui uscător de păr ionic poate preveni, de asemenea, încurcăturile. Acest lucru se întâmplă din cauza tensiunii superficiale reduse.

4. Ușor de folosit

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la crampele la brațe, atunci când vă aranjați părul. Cu un timp de uscare mai rapid, veți petrece mai puțin timp folosindu-l. Nu va trebui să îl țineți mult timp în sus. De asemenea, este mai ușor, ceea ce înseamnă că brațele dvs. nu vor fi încordate sau obosite.

5. Durată lungă de viață

Uscătoarele de păr ionice sunt mai scumpe, în comparație cu cele convenționale. Cu toate acestea, cumpărarea unuia de bună calitate poate fi mai benefică. În loc să cheltuiți continuu pe uscătoare de păr ionice ieftine, dar de calitate scăzută, investiți într-unul de înaltă calitate. Acestea sunt mai rezistente și pot dura foarte mult timp. Veți beneficia de fiecare bănuț în parte.

6. Nivel de zgomot redus

Acest uscător are numeroase opțiuni care se pot potrivi nevoilor părului tău. Are trei setări de căldură: joasă, medie și ridicată.

Puteți folosi uscătorul la orice oră din zi fără să vă stresați dacă îi deranjează pe cei din jur. Puteți discuta cu prietenii, în timp ce vă pregăiți pentru o ieșire în oraș. Puteți asculta știrile în timp ce vă pregătiți pentru o zi de muncă. Zgomotul redus nu va cauza niciun fel de deranj.

Dacă vă grăbiți, treceți pe cea înaltă pentru a accelera procesul. Reveniți la joasă dacă vă este teamă să nu vă deteriorați părul. În orice caz, vei obține un păr frumos și uscat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *