joi , 21 ianuarie 2021 5:13 pm
Iasi booked.net
-1°C

37 de copii au venit pe lume la Maternitatea Cuza Vodă de Paşti şi Înviere

Sărbătorile Pascale din acest an au adus mai multă bucurie în casa a numeroase familii, după ce, în zile de sărbătoare, la Maternitatea „Cuza Vodă“ au venit pe lume 37 de copii.

În Vinerea Mare, pe 26 aprilie 2019, s-au născut 11 copii, dintre care patru băieţi şi şapte fete, pe 27 aprilie au venit pe lume 15 copii, din care opt băieţi şi şapte fete, iar în prima zi de Paşti s-au născut 11 bebeluşi, adică cinci băieţi şi şase fete, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cu această ocazie, conducerea maternităţii a pregătit pentru mămicile din spital o masă festivă de Paşti cu ciorbă, friptură de miel, cozonac şi ouă roşii.

„În acest an am asigurat pacientelor, dar şi medicilor de gardă, un cadru festiv, mai exact, este vorba despre o pregătire tradiţională a mesei. Am considerat că este de bun augur să le facem sărbătorile mai frumoase prin acest gest, fiind totodată un element pentru creşterea calităţii actului medical, dincolo de condiţiile hoteliere şi restul facilităţilor pe care le asigurăm“, a precizat ec. Robert Dâncă, managerul unităţii medicale.

Recomandări

Cuțit găsit în rucsacul unei persoane la intrarea în Judecătoria Iași

Cu ocazia controlului la intrarea în Judecătoria Iași, în rucsacul unui bărbat a fost găsit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *