miercuri , 28 iulie 2021 1:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

21 de permise de conducere, reținute de polițiști în primele zile ale lunii mai. Tânăr de 27 de ani, depistat beat criță la volan

Polițiștii rutieri au aplicat în primele două zile ale acestei luni, 168 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 73.620 de lei, dintre care 32 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 19 pentru nerespectarea normelor rutiere de către pietoni, 1 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 9 pentru nefolosirea centurii de siguranță pe timpul deplasării cu autoturismul, 6 pentru lipsa asigurării obligatorie de răspundere civilă sau inspecției tehnice periodice, 3 pentru defecțiuni tehnice și 98 pentru alte abateri.

 

De asemenea, au fost reținute 21 de permise de conducere, 4 certificate și 2 plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Astfel, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Iaşi a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a condus un autoturism pe bulevarul C.A. Rosetti, din municipiul Iași, sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt tânăr de 26 de ani, din municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 290 de lei, întrucât a traversat şoseaua Nicolina, din municipiul Iași, prin loc nepermis pietonilor.

Totodată, un bărbat de 49 ani, din comuna Miroslava, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permis de conducere pentru 90 de zile, întrucât a condus un autoturism pe DN 28 cu viteza de 104 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Recomandări

Proiect de limitare a vitezei pe străzile din Iași

Primăria Iași a lansat în consultare publică un proiect referitor la hotărârea de limitare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *